Anelka Prpi: „Zato Beograd nema manju letnju otvorenu scenu?“ VIDEO


Ona je danima obilazila scenu na Tau, pripremala predstavu, najavljivala druenje sa publikom 13.jula u 21 sat. Ali je zbog korone sve ponovo na ekanju.


Izvor: B92

Foto: Printskrin TV Prva

Foto: Printskrin TV Prva

Zbog odgovornosti prema sebi i publici, za sada je otkazana predstava planirana na Tajmajdanu, a nisu nastavili ni sa snimanjem serije jer, kako kae glumica za TV Prva, nije mogue obezbediti sve uslove zatite na setu.

Posle zasedanje Kriznog taba kada je reeno da je zabranjeno okupljanje preko 200 ljudi, predstave su otkazane. Ipak, Anelka se udi brzinom promena podseajui da je na predstavi “Mamma Mia“ , koja se odrala pre samo nekoliko veeri, bilo 1.500 ljudi.

“Ne elim da se bavim politikom i umara me to, ne bih da ulazim u te peripetije, ali kako je mogue da se za 10 dana promeni toliko minjenje, stav“, poruila je glumica.

Predstava koja je zakazana za 13. jul za sada je otkazana, novac e biti vraen svim ljudima napominje glumica, ali ono to je dodatno zbunjuje jeste da predstava koja je zakazana i planirana na Paliu 11. jula nije otkazana. A tamo, kako kae kapacitet je oko 1.000 ljudi.

“Svi rade, svi smo u trnim centrima i jasno mi je, ali zato mi nemamo pravo da radimo, zato Beograd nema manju letnju otvorenu scenu?“, upitala je ona.

Pogledajte vie u videu:

Izvor:B92