Elegantan, praktičan i sa baterijom koja traje dve nedelje


Honor Smart Watch Foto: Vlada Živojinović / RAS Srbija

Honor Magic Watch 2 je novo lice u svetu pametnih telefona. Omogućava da ste stalno povezani sa svim notifikacijama koje vam inače stižu na telefon, tu je da vas isprati dok vežbate ili džogirate a u krajnjoj liniji je dobar modni dodatak.

Ukoliko vam se dopadao Huawei Watch GT onada će i Magic Watch 2 biti nešto što ćete želeti da nosite. Ova dva telefona dele dosta toga, a najznačajniji je odlični procesor Kirin A1, mogućnost da baterija traje i do dve nedelje uz uobičajeno korišćenje kao i odličan AMOLED ekran.

Novi Honor sat dolazi u dve veličine – 46mm koji ima veliki okrugli ekran od 1.39 inča rezolucije 454 x 454 i sa gustinom piksela od 326ppi i model od 42mm sa 1.2 inčnim displejom rezolucije 390 x 390. Oba modela izgledaju odlično. Lepo stoje na ruci, prijatni su za nošenje i laki za korišćenje.

Zanimljiviji je veći model od 46 mm koji vam daje mogućnost da lako manevrišete po ekranu koji osetjiv na dodir i koji reprodukuje dosta dobe i kristalno jasne boje. Uz to, njegova baterija može da bez problema radi gotovo 14 dana čak i uz znatna opterećenja.

Honor MagicWatch 2 je dostupan u dve veličineFoto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija
Honor MagicWatch 2 je dostupan u dve veličine

Kada je u pitanju uparivanje sa mobilnim telefonom sve funkcioniše glatko, bez problema i komplikacija. Pravi korak je skidanje Huawei ID ili Huawei Helath aplikacije a potom na scenu stupa bluetooth konekcija. Time se omogućava obavljanje telefonskh poziva do 50 metra udaljenosti od telefona, ili pomoću Bluetooth slušalica. Još jedan dodatak i to je izuzetan napredak, jeste to što verzija od 46 milimetar aima i ugrađen zvučnik pa se samo da se tako mogu obaviti pozivi već preko njega možete dobitii audio obaveštenja o notifikacijama što je posebno korisno ukoliko sat koristite kao partnera u trčanju ili tokom vežbanja. Ne morate stalno da gledate u njega, obave

Honor MagicWatch 2 Foto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija
Honor MagicWatch 2

Honor Magic Watch 2 je pre svega dodatak za one koji zaista žive aktivnim životom. Odnsno, oni će u najvećoj meri iskoristiti sve njegove prednosti. Naime, tu je 15 različitih fitnes režima, uključujući vožnju bicikla unutra i spolja, trčanje, hodanje, planinarenje, plivanje… Tu je i 13 različitih treninga za trčanje, od početničkog do naprednog, pa tako korisnici mogu konstantno da unapređuju svoje treninge i ispravljaju greške. Dodatak je i virtuelni trener koji će nakon svake fizičke aktivnosti preporučiti neophodno vreme za oporavak.

Simpatičan dodatak je i to što ekrana sata može da se menja u skladu sa vašim preferencama ali je data i opcija da postavte fotografije članova porodice, prijatelja, partnera ili kućnih ljubimaca. To se radi u nekoliko klikova preko aplikacije Huawei Health, i opcije „bookmark My Faces“.

Honor MagicWatch 2 je u prodaji od danasFoto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija
Honor MagicWatch 2 je u prodaji od danas

Magic Watch 2 od danas je i na našem tržištu po cenama od 25.440 dinara kod operatera a u slobodnoj prodaji košta 29.990 dinara.

Izvor:Blic