Filmovi o Maradoni i Polunjinu na online filmskom festivalu


U trenucima kune izolacije pokrenut je najnoviji online filmski festival pod nazivom “Moj off“ sa svim elementima koji ine ovakav kulturni dogaaj.


Izvor: B92

Foto: Promo

Foto: Promo

Igor Stankovi, direktor Kombank dvorane za Jutro TV Prva kae da tokom epidemije i inicijative da se ostane kod kue, svi oboavaoci dobrog filma moi e od petka da gledaju pet programskih celina, 65 filmova “Gledaete filmski festival sa celinama velikana Felinija, Kilovskog, Lina. Takoe imamo program deijih filmova, porodinih filmova, dokumentaraca kao i filmovi koji su prikazani samo jednom na nekom od festivala u Srbiji ili nisu nikada do sada.”

Prvi festival OFF je besplatan za sve one koji se od 27. marta do 10.aprila.

Prvi online filmski festival – MOJ OFF je besplatan , poinje u petak 27. marta u 21h i traje do 10, aprila. Filmove moete gledati na sajtu mojoff.net.

Najnoviji film reditelja Romana Polanskog, ostvarenje “Optuujem“, ija je tema upravo uvena afera s kraja 19. veka koja je uzdrmala i duboko podelila francusko drutvo, otvorie prvi besplatan festival.

Takoe, publika e moi da sazna interesantne i do sada nikad viene detalje iz ivota slavnog argentinskog fudbalera Diega Maradone u istoimenom engleskom dokumentarnom filmu reditelja Asifa Kapadije.

A koje filmove Stankovi predlae da obavezno pogledate, saznajte u videu:

Izvor:B92