Lazi za B92: Pobeda nije moranje, mora samo da se umre VIDEO


Kapiten Crvene zvezde Branko Lazi priznao je da mu je teko pao poraz od algirisa u tark areni.


MILO SIMANOVIIzvor: B92

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Koarkai Crvene zvezde u 20. kolu Evrolige ekaju Albu u tark areni u petak od 19 sati.

Niz od etiri pobede u Evroligi „crveno-belih“ prekinuo je algiris (76:70) tako to se revanirao za poraz u Kaunasu.

Lazi smatra da nema mesta za tugovanjem jer je ve u petak na redu duel sa Albom, takoe u Areni.

Svaki poraz je teak, nema lakog poraza. Jednostavno, ritam je takav da nemamo previe vremena da tugujemo. Odigrali smo treu utakmicu za pet dana, imamo jo dve do ponedeljka. U tekom smo ritmu„, rekao je Lazi za B92.

Problem prave i povrede Filipa ovia, Dejana Davidovca, Marka Jagodi-Kuride i Stratosa Perperoglua, ali i Lorenza Brauna koji je igrao sa potekoama.

Imamo sitne probleme sa povredama, to je dovoljno da nas malo poremeti i utie na ekipu. To nije opravdanje i alibi, druge ekipe takoe imaju sline probleme. Najbitnije je da se odmorimo, pripremimo za Albu i na terenu damo sve od sebe„.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Svestan je borbeni bek da je Zvezda ispustila lepu priliku da se pobedom dodatno uvrsti u borbi za Top8. „Duga je sezona, naravno da emo na kraju znati da li smo imali zicer, ne u ovom trenutku. Svakako da na domaem terenu traimo ansu protiv svih. Moramo to pre da se oporavimo od ovog poraza„. Lazi protiv tima iz Berlina oekuje slian me kao protiv algirisa. „Nije moranje pobede. Mora samo da se umre. Moranje? ta znai moranje? Ne pitamo se samo mi, svi igraju koarku. Alba igra fiziki dosta vrsto, sa dosta kontakata i bie teko kao protiv algirisa. algiris je odigrao tvrdu utakmicu i protiv Albe nas eka slina stvar. Moramo da odgovorimo na njihovu igru“, zakljuio je Lazi.

Izvor:B92