Ljuti Bejl želi da napusti Real


Garet Bejl je ljut i sit Real Madrida pa želi da napusti „kraljevski“ klub, tvrdi španski novinar Giljem Balage.


A. KovačevićIzvor: B92

Photo by Denis Doyle/Getty Images

Photo by Denis Doyle/Getty Images

Velšanin je letos bio na korak od prelaska u kineski Đangsu za nedeljnu platu od milion evra, ali je Real otkazao trensfer.

Trener Reala Zinedin Zidan je u julu izjavio da se „nada da će Bejl otići ubrzo“, ali je on ostao na Santjago Bernabeuu.

Bejl je u Real stigao 1. septembra 2013. za rekordnih 100 miliona evra, a u međuvremenu je osvojio četiri puta Ligu šampiona, jednom LaLigu i Kup kralja, te po tri puta Superkup Evrope i Svetsko klupsko prvenstvo.

Za to vreme je postigao više od 100 golova. Ove sezone je dao dva gola na sedam utakmica za lidera španskog prvenstva.

Međutim, izostavljen je iz ekipe protiv Klub Briža u Ligi šampiona (2:2), ali je igrao od prvog minuta u pobedi nad Granadom (4:2) u LaLigi.

„Bejl je sit Reala. Ne može još dugo da izdrži. U trenutku kada je počeo da se ističe, da popravlja fizičku formu, iznenada je morao da gleda utakmicu sa tribina. On je besan i zbunjen. Zidan je po povratku u Real odlučio da ne želi Bejla, da može da ide, ali ga ipak nisu pustili“, kaže Balage.

„Igrao je dobro prethodnih nedelja delimično i zbog besa, kao odgovor na distancu i hladnoću trenera. Prvi put otkako je došao u Real on želi da ode. Misli da ne postupaju fer s njim“.

Izvor:B92