Naslovne strane za ponedeljak, 30. septembar 2019. godine


Naslovne strane za ponedeljak, 30. septembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stanama izdanja za ponedeljak,  pišu o odbojkašima Srbije koji su osvojili Evropsko prvenstvo u Francuskoj, pobedi Narodne stranke u Austriji, protestu protiv izgradnje minihidroelektrane u Toplom Dolu i o drugim temama.

ALO    „Trećina ministara odmah leti iz Vlade“, list piše da je predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić to odlučio sa najbiližim saradnicima, kao i da će premijerka Ana Brnabić na godišnjicu stranke, 21. oktobra, postati član SNS.

BLIC    „Zlato“: list piše o pobedi odbojkaša Srbije nad Slovenijom u finalu Evropskog prvenstva u Francuskoj. „Ruganje pravdi: Jutka tužio ‘Blic'“ o tužbi koju je protiv tog lista podneo bivši predsednik opštine Brus Milutin Jelićić Jutka, optužen za seksulano uznemiravanje.

VEČERNJE NOVOSTI    „Kovačevi ‘orlovi’ skovali zlato“ o pobedi odbojkaša Srbije nad reprezentacijom Slovenije u finalu Evropskog prvenstva u Francuskoj.

DANAS    „Država nam je u velikoj meri oduzeta“ intervju profesora Filozofskog fakulteta u Beogradu Danijela Sinanija. „Nikome ne veruju na reč“ izjava predsednika pokreta Odbranimo reke Stare planine Aleksandra Jovanovića Ćute tokom protesta protiv izgradnje mini hidroelektrane u Toplom Dolu.

INFORMER    „Srbi ovog leta na moru potrošili 600 miliona evra“, list piše o protekloj turističkoj sezoni.

KURIR    O likvidacijama u Johanesburgu, list piše pod naslovom „Srpska mafija u Južnoj Africi“.

SRPSKI TELEGRAF    Pod naslovom „Policija ispituje pevačicu zbog bombe“ list piše o nedavnom napadu na producentsku kuću na Bežanijskoj kosi u Beogradu,i.

POLITIKA    „Srce se pozlatilo“ o pobedi srpskih odbojkaša nad reprezentacijom Slovenije u finalu Evropskog prvenstva u Francukoj. „Narodnjaci pobedili na izborima u Austriji“ o pobedi Narodne stranke na vanrednim parlamentarnim izborima u toj zemlji.

Izvor:Beta