Nova serija Prve televizije „Igra sudbine“ obara rekorde gledanosti u svom terminu emitovanja


Prema zvaninim rezultatima agencije za istraivanje I merenje TV gledanosti agencije Nielsen Audience Measurement, nova serija Prve televizije „Igra sudbine“ bila je ubedljivo najgledaniji program u svom terminu emitovanja sa 24 odsto udela meu publikom do 50 godina starosti. Seriju je pratilo vie od million gledalaca, a daleko iza toga su se nali programski sadraji konkurentskih televizija.


Izvor: prva.rs

Publika je od samog poetka zavolela seriju “Igra sudbine” koja iz dana u dan ima sve vei broj fanova. Takoe, Prva televizija bila je I tokom jueranjeg dana najgledanija televizija u Srbiji u udarnom terminu gledanosti u datoj ciljnoj grupi.

Osim Igre sudbine, na listi dvadeset najgledanijih programskih sadraja nale su se I emisije “Exkluziv”, Vesti Prve u 18h, serije “Na granici” i “Urgentni centar” kao I filmski program.

Foto: Promo

Foto: Promo

Medijska grupa Kopernikus Corporation ponovo je bila najgledanija na nivou celog dana meu publikom do 50 godina prema datim rezultatima merenja.

Foto: Promo

Foto: Promo

Hvala vam na ukazanom poverenju, nastavite da pratite na program. Ne propustite novu domau, humoristiku seriju “Tate” koja je na programu Prve televizije od ponedeljka, 27. januara u 20 asova. Zanimljiva pria o etvorici oeva I njihovim dogodovtinama, nasmejae vas do suza.

Izvor:B92