OD RASPRAVE DO METKA Operisan muškarac koji je tvrdio da ga je UPUCALA SUPRUGA, rođaci izneli detalje o tome šta je prethodilo pucnjavi


Mladić preminuo na uliciFoto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

Stevan S. (55) iz banatskog sela Novo Miloševo ranjen je u ponedeljak u kući u kojoj živi sa porodicom, a kako je „Blicu“ potvrđeno u PU Zrenjanin pucnjava se dogodila oko 8.30 časova.

U Stevana je pucano pištoljem i prema nezvaničnim informacijama on tvrdi da ga je ranila supruga.

U Opštu bolnicu u Kikindi Stevan je dovežen sanitetskim vozilom i primljen je sa prostrelnom ranom ispod levog rebra. Ranjeni čovek je operisan i potom je prebačen u Klinički centar u Novom Sadu.

U Novom Miloševu ne znaju šta se zapravo dogodilo, a sa detaljima pucnjave i ranjavanja nisu upoznati čak ni najbliži Stevanovi rođaci.

Okolnosti pod kojima je u čoveka pucano još uvek nisu poznate, a nije ih saopštila ni PU Zrenjanin.

Novinarima koji su otišli na mesto događaja, u Novo Miloševo, pred kuću ranjenog čoveka, rodbina je rekla da ih jedino zanima kako je Stevan i da ne znaju šta kako i zbog čega je ranjen.

Rođaka je izjavila da je čula da je u Stevana pucala pištoljem njegova žena.

– Jedino sam čula da se Stevan posvađao sa sinom Stojanom. Posle te svađe je Stojan autom otišao u centar sela, a Stevanova žena Ružica je tada digla strašnu galamu. Šta je posle bilo to niko ne zna, samo smo čuli da je Ružica navodno pucala u njega – rekla je rođaka.

Izvor:Blic