Ovo je telefon iz srednje klase koji želimo


Galaxy A31 je još jedan novitet iz kompanije Samsung. U pitanju je telefon iz srednje klase koji je napakovan super specifikacijama koje će obradovati sve koji ne žele da daju previše para za dobar telefon.

Galaxy A31 ima 6.4 inčni Super AMOLED ekran sa 1080p+ rezolucijom i usekom u obliku slova U gde je smeštena prednja kamera od 20MP. Odnos strana je 20:9 a uz to, nalik skupljim telefonima, skener za otisak prsta je smešten ispod displeja.

Na poleđini se nalazi četvorostruka kamera koja je sastavljena od glavnog sočiva sa 48MP (f/2.0 aparatur, 0.8µm piksela), 8MP ultraširokugaona kamera koja pokriva 123 stepeni, 5MP makro sočivo kao i 5MP senzor za dubinu.

Detalji četvorostruke kamere modela Galaxy A31
Detalji četvorostruke kamere modela Galaxy A31

Samsung za sada nije otkrio tačne detalje o čipsetu, ali prema nekim informacijama u pitanju je MediaTek Helio P65 čipset sa dvojezgarnim Cortex-A75 CPU. Takođe, nije otkrivena ni cena, kao ni na kojim će tržištima telefon biti dostupan.

Ono što se zna jeste da ima 4GB RAM i 64GB memorije uz opcioni model sa 6GB RAM/128GB. Obe varijante imaju microSD koji se može proširiti do 512GB.

Još jedan plus jeste impresivna i masivna baterija sa 5,000mAh uz rzo punjenje od 15W.

Izvor:Blic