Poveajte broj lajkova na Instagramu uz nekoliko sitnih trikova


Ako koristite Instagram, nije loe da znate neke sitne trikove koji e vam pomoi da dobijete jo vie lajkova na fotografijama koje objavljujete.


Izvor: B92

Foto:  Depositphotos, rafapress

Foto: Depositphotos, rafapress

Istraivai sa Univerziteta Rouan u Nju Dersiju otkrili su da filteri u objavljenim selfi fotografijama mogu da smanje broj lajkova.

„Broj lajkova je bio manji za selfije objavljene sa filterima poput stikera ili prekomerne upotrebe filtera u boji, u poreenju sa selfijima bez takvih filtera“, objasnila je doktorka Sejon Hong, koja je vodila istraivanje.

Sa druge strane, objavljivanje fotografija gde ste na poslu ili se bavite nekim hobijem moe vam pomoi u tome da dobijete vei broj lajkova.

„Takoe, selfiji koji pruaju dodatne informacije o pojedincima u obliku socijalnih znakova, kao to su profesionalni identitet ili socijalni status, mogu se shvatiti kao jaka namera za interakciju sa drugim korisnicima“, dodala je ona.

U studiji su istraivai analizirali 1.873 selfija. Obraali su panju na broj lajkova, da li su korieni filteri i ta se na fotografijama nalazi, prenosi Mirror.

Izvor:B92