UBIJEN SEKIROM, PA BAČEN U BUNAR Otkriven motiv stravičnog zločina u Novom Sadu zbog kog je UHAPŠEN PAR


ns ubistvo foto FacebookFoto: Facebook / Facebook

Policija u Novom Sadu uhapsila je Stefana S. (25) iz Štrpca zbog sumnje da je sekirom usmrtio Đorđa J. (23), mladića iz Titela čije telo je pronađeno juče na Novom naselju. Motiv stravičnog zločina je ljubomora, nezvanično saznaje „Blic“.

Stefan S. je sadašnji momak, a ubijeni Đorđe J. je ranije bio u vezi sa devojkom J. J. (29) koja je takođe uhapšena i tereti se za neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca. Svo troje su kobne noći bili zajedno u jednoj baraci u čijoj blizini se nalazi rupa sa vodom gde je juče pronađeno telo ubijenog.

– Okidač za ubistvo, kako je rekao osumnjičeni, bila je ljubomora. Navodno je ubijeni hteo da se pomiri sa svojom bivšom devojkom. Kako su se našli zajedno na tom mestu još nije jasno, ali ga je Stefan ubio sekirom i nakon toga bacio telo u obližnju rupu sa vodom. Devojka je sve vreme bila sa njim i nije ga prijavila – rekao je „Blicu“ izvor blizak istrazi.

Ubistvo 31. decembra bilo je brutalno. Ubica je žrtvu tukao do smrti, udarivši ga tri puta sekirom po glavi. Nakon toga je telo žrtve ubačeno u rupu sa vodom i smećem i zatrpano je ciglama. Prema saznanjima „Blica“, osumnjičeni je hteo da telo zapali i benzinom, ali je od toga odustao, pomislivši da će cigle biti dovoljne da telo ne bude pronađeno.

Telo je danima stajalo u vodi, što je otežavalo identifikaciju. No, čim je policija saznala ko je nastradali ubrzo je došla i do osumnjičenog.

Iza ugla dva bulevara, gde je nađeno telo, godinama se nalazilo malo nehigijensko naselje, izgrađeno od improvizovanih baraka, a u nekima od njih ljudi i danas žive.

Izvor:Blic