USLOVI KORIŠĆENJA

“ Ivesti.net “ sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje “ Ivesti.net “ portala koristite na vlastitu odgovornost i “ Ivesti.net „se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

„Ivesti.net“ portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice, kao i veza do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. “ Ivesti.net “ portal nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

“ Ivesti.net “ nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivaca na “ Ivesti.net “ portalu kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na “ Ivesti.net “ portalu. Poslovni odnos izmedu oglašivača i korisnika na “ Ivesti.net “ portalu i izvan “ Ivesti.net “ portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te “ Ivesti.net “ portal nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Pristup “ Ivesti.net “ portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz odredeni sadržaj nije navedeno drugačije.

PRAVO NA IZMENE SADRŽAJA I USLUGA

“ Ivesti.net “ zadržavaju pravo promene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na portalu bez prethodne najave.

Sajt “ Ivesti.net “ je agregator vesti, odnosno čitač RSS fidova sa onlajn izdanja dnevne štampe i odabranih informativnih portala i servis za objavljivanje saopštenja.

PREUZIMANJE VESTI SA DRUGIH ONLINE IZVORA

Portal na naslovnoj strani preko RSS tehnologije preuzima naslove vesti u neizmenjenom obliku sa tekstom i obaveznim linkom ka orginalnom izvoru. Preuzeti sadržaj sa drugih izvora nije vlasništvo sajta.
Za tačnost preuzetih podataka odgovornost snosi izvor odnosno vlasnik sadržaja.

Sadržaj portala se objavljuje pod CreativeCommons licencom 3.0.

Objavljeni sadržaj je slobodan za pregledanje i preuzimanje od strane svih posetilaca portala uz obavezu navođenja Vlasnika saopštenja i/ili linka saopštenja.

Portal nije odgovoran za objavljene sadržaje saopštenja.

POLITIKA PRIVATNOSTI

COOKIES – KOLAČIĆI

“ Ivesti.net “ upotrebljava kolačiće radi boljeg iskustva upotrebe sajta. Postoje kolačići koji su neohodni za samo funkcionisanje sajta, zatim oni koji se koriste za statistiku, marketing i ostalo.

Kolačići ne prikupljaju osetljive tipove podataka i neophodni su za osnovne funkcionalnosti sajta. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.