„Večno ću ljubiti tvoju sliku“


vesnaFoto: vesna dragija / Facebook

„Beba moja. Pre samo dva dana smo imali vežbu za naš prvi ples na svadbi. Otišao si mi prerano. Volim te anđele moj jedini“, dirljivo se od svoje ljubavi na Fejsbuku oprostila devojka 22-godišnjeg mladića koji je poginuo u nedelju u saobraćajnoj nesreći kraj Vrbovca u Hrvatskoj.

Hrvoje Mikešina (22) iz Vrboveca u Hrvatskoj je u noći udesa kada se bio u automobilu sa još dva prijatelja. Kako se navodi, on je bio suvozač. 

Oni su nesreću doživeli u mestu Zvekovac, kada je jedan od dvojice Hrvojevih prijatelja izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega je automobile sleteo sa puta u odvodni kanal, nakon čega je udario u betonsko-metalnu dvorišnu ogradu, a potom i u betonski most prilaza ulaza u dvorište. 

Hrvojev prijatelj koji je sedeo na zadnjem sedištu je, kao i Hrvoje, preminuo na licu mesta, dok je vozač hospitalizovan sa teškim povredama. 

Emotivan oproštaj

Njegova djevojka, Vesna od Hrvoja se oprostila dirljivim statusom. 

– Bebo moja, sve moje… Kad si ti zatvorio oči, zatvorio si i moje. Zatvorio si osećaj posebnosti koji sam imala samo sa tobom, moj osmeh od uveta do uveta, koji je bio na mom licu svakim danom kad sam tvoja bila. Tvoja. Koliko lepa reč. Koliko sam je rado nosila pokraj svoga imena. Rekao si da nam cela večnost ne bi bila dovoljna. Bome ne bi, ali isto tako ni ovo nije bilo dovoljno ljubavi. Ali večno, večno ću ljubiti tvoju sliku, sve dok ne dođem na mesto gde si ti, gde ću ponovo, ali tad večno ljubiti tebe. Osećaj sa tobom nikada neću zaboraviti, možda ću jednom postati senilna i stara, ako tako odluči Bog, a onda obećavam ti zaboraviću sve, ali tebe i taj osećaj neću! To se ne zaboravlja pa makar sve u glavi prestalo da funkcioniše, oko moje zeleno. A ako ne da, onda ću ti pre ponovo potrčati u zagrljaj. Ali znaj, ti nikada nećeš umreti dok živiš u srcu koje te večno voli. A fališ u ovom nesavršenom svetu da budeš jedini beg od bedne realnosti – napisala je Vesna u svom dirljivom i nadsve, emocijama nabijenom statusu.

Izvor:Blic