Vučić pozvao da se glasa za Srpsku listu


Aleksandar Vučić je rekao da je dovoljno, kako kaže, da građani pogledaju ko šta radi protiv Srpske liste u ovoj kampanji.

„Srpska lista doživljava pravi politički teror i progon na KiM, organizovan od organa takozvane paradržave, podržan od dela međunaornde zajednice. I taj teror se sastoji u sledećem – jedino predstavnici Srpske liste ne mogu da dobiju podršku bilo koga iz centralne Srbije, bilo koga sa bilo koje strane. Albancima mogu da šalju podršku i poslanici Bundestaga i mnogi drugi. Zabranjeno je samo Srbima da podrže svoju Srpsku listu“, naveo je Vučić.

Vučić je podsetio da je zabranjen spot Srpskoj listi, u kome je krivica Srpske liste u tome što je samo rečeno „Srbija zove“.

„Nećete verovati po čijoj žalbi je zabranjen – po žali BIRN-a, kao i 2017. godine je taj spot zabranjen. Veliki BIRN se žalio zbog pozivanja na mržnju. A nije pozivanje na mržnju kada partija Rade Trajković i Rašića na albanskom jeziku kaže da je monstrum Srpska lista. Istovremeno kada snimaju spotove, te spotove snimaju ispred srpske crkve kojoj ne daju da bude srpska crkva, već je koriste za javni toalet“, istakao je predsednik.

Uskoro opširnije…Izvor:RTS