„VUKLI SU NJEGOVO TELO PO PUTU“ Porodica iznela detalje nesreće u kojoj su IZGUBLJENA DVA ŽIVOTA


Foto: Avaz / RAS Srbija

U stravičnoj nesreći koja se dogodila 18. januara u Čanicima kod Tuzle poginuli su mladići Ildahid Malkić i Irmel Arnautović, dok je Anel Arnautović teško povređen.

Sva trojica mladića su iz Tinje. Kako je tada objavljeno Ildahid Malkić je bio za volanom “mercedesa” koji se sudario s autobusom u 2.50, dok je Irmel Arnautović bio na mestu suvozača. Navodno su Anel Arnautović i 16-godišnji E. A. sedili na zadnjem sedištu.

Međutim, porodica poginulog Ildahida Malkića tvrdi da on nije upravljao vozilom, nego maloletni E. A.(identitet poznat redakciji). Prema njihovim informacijama, 16-godišnjak je navodno u policiji potvrdio da je te kobne noći vozio “mercedes”.

– Prema svim informacijama koje smo mi dobili, sumnjamo da je jedan od ove dvojice koji su preživeli vozio (Anel Arnautović i E. A. op. a.). Oni su svi rođaci. Njihov rođak, Nadan Arnautović, koji je svirao na mjestu gde su oni tu noć bili, nama se nije ni javio, a on je prvi došao na mesto nesreće, jer je išao iza njih – rekli su iz porodice Ildahida Malkića za Avaz.

Oni navode i kako nijedno telo nije bilo u automobilu, te da je prema povredama koje je zadobio, Ildahid najverovatnije sedio pozadi.

– Mi sumnjamo, tako nam pričaju ovde komšije, jer nama nije ni do čega, da su oni telo našeg Ildahida vukli kako bi namestili da je on vozio. Maloletnik je pobegao s lica mesta i tek sutradan se javio policiji i potpisao izjavu da je on vozio. Koliko dana je prošlo od nesreće, mi još čekamo izveštaj iz policije. Njihove porodice su stalno u policiji, nešto nije u redu – poručili su iz ožalošćene porodice Malkić.

Oni su istakli i kako je Ildahid bio sportista i uzoran mladić te da nikada nije pio alkohol.

Izvor:Blic